Пейте в Берлинската филхармония

През 2023 година хорът на варненските момчета и младежи взе участие в инициативата на Берлинската филхармония „Mozart Requiem 2023“.

Сега и вие можете да се включите в следващата инициатива – Messa da Requiem от Джузепе Верди в  емблематичната голяма зала на Берлинската филхармония. Под музикалното ръководство на известния диригент Sergi Gili Solé и в сътрудничество с Staatsorchester Rheinische Philharmonie.

Ето и целият текст  на поканата :

Филхармонията в Берлин е музикалното сърце на града и едно от малкото места в света, което предлага постановка за фестивален хор от над 700 гласа.

Ето как звучи, когато 700 певци от цял свят свирят заедно там: Mozart Requiem 2023

Сега е ваш ред!

Ние сме развълнувани да ви поканим да се присъедините към нашия фестивален хор за грандиозно изпълнение на Messa da Requiem от Джузепе Верди в емблематичната голяма зала на Берлинската филхармония. Под музикалното ръководство на известния диригент Sergi Gili Solé и в сътрудничество с Staatsorchester Rheinische Philharmonie.

Този проект е чудесна възможност да покажете таланта си на една от водещите световни музикални сцени и да се срещнете и да си сътрудничите с певци от цял свят. Прекарайте четири дни (от 27 до 30 юни 2024 г.) в оживения град Берлин, пеейки и правейки музика с колеги музиканти и изпълнители.

Прочетете повече за проекта и как да се присъедините към нас

Очакваме с нетърпение възможността да бъдете с нас на това музикално пътешествие.

Поздрави
Gent Lazri
Founder and Project Developer @CHORALSPACE
www.choralspace.org